BUSINESS

Future of Digital Marketing-Major Changes in The Coming 2022

Future of Digital Marketing

De toekomst van digitale marketing: digitale marketing heeft tijdens de recente wereldwijde pandemie een snelle en aanzienlijke groei doorgemaakt. Na de plotselinge teruggang in fysieke en virtuele communicatie zetten bedrijven en klanten alles en acties snel online.

Marketing heeft zwaar geïnvesteerd in webinars, landingspagina’s, websites, e-mailcampagnes, sociale media, mobiel en vele andere digitale tools en bronnen.

Daarom is het concept van ziekten voor het runnen van digitaal zakendoen heel anders en het is veilig om te zeggen dat veel zakelijke ideeën en methoden de online wereld een antwoord zullen geven. Door de snelle groei en vraag in deze sectoren zijn er voor alle bedrijven gecertificeerde marketeers nodig.

Als je dit alles in overweging neemt, vraag je je misschien af ​​wat de beste en goedkoopste toekomstige onderneming is. Wat is de toekomst en hoe zal deze de komende jaren de online wereld beïnvloeden? Maak je geen zorgen, want dit artikel is je one-stop-gids voor alle vragen. Dus laten we beginnen.

Videomarketing – de voorloper van digitale marketing is hier

Het lijdt geen twijfel dat lange inhoud het afgelopen decennium het beste digitale marketingmiddel is geweest. Deze inhoud omvat webpagina’s, advertentiepagina’s, blogberichten, e-mails, enz.

In eenvoudige bewoordingen valt lange inhoud die overeenkomt met de inhoud en het beste is voor de Google-zoekmachine in deze categorie.

Tegenwoordig gebruiken veel mensen hun mobiele telefoon om op internet te surfen. Een rapport van Statista bevestigde dat “in het tweede kwartaal van 2022 mobiele apparaten (exclusief tablets) goed waren voor 58,9% van al het verkeer op het wereldwijde web.” Ook is de inhoud korter geworden en zal dat ook de komende tien jaar zo blijven.

Een andere manier om digitale marketing te promoten, is door video’s te plaatsen. Het stelt bedrijven in staat om via online evenementen in contact te komen met hun publiek. Het helpt bedrijven een gemeenschapsgevoel te ontwikkelen dat past bij hun merk.

Enkele advertenties kunnen een kans zijn voor directe advertenties om te werken. De toekomst heeft echter iets anders te zeggen. Aangezien het plaatsen van video’s een manier is geworden om links op te bouwen en het woord te verspreiden nadat ze viraal zijn gegaan, lijdt het geen twijfel dat video-inhoud voor websites in de toekomst nuttig zal zijn.

Als uw bedrijfswebsite de beste afbeeldingen biedt, is de website de volgende dag blij. Meer kijkers betekent verbeterde conversiepercentages. Conversies kunnen ook toenemen als uw website mobielvriendelijke video-inhoud biedt.

AI-aangedreven technologie voor bedrijven van het volgende niveau

Kunstmatige intelligentie of AI heeft lange tijd de mogelijkheden van digitale marketing vergroot. Ook de komende jaren zullen we veel sprongen zien in wat deze innovatie kan doen.

Chatbots zullen het contactcenter en het personeelsbestand transformeren. Dit komt omdat AI- en ML-algoritmen krachtiger worden en mensen kunnen testen en bijna gelijk krijgen.

Bedrijven communiceren met mensen en met chatbots kunnen bedrijven profiteren van deze trend zonder werknemers of bedrijfsmiddelen te belasten.

Kunstmatige intelligentie wordt ook gebruikt in de productie. Hoewel het nog niet het niveau van menselijke intelligentie heeft bereikt, gebruikt Google AI-aangedreven advertenties om advertenties te verbeteren. Het selecteert de beste advertenties en berichten en werkt deze bij in reactie op gebruikersinteractie.

Social media is de volgende grote trend

Versneld door de impact van wereldwijde ziekten en de snelle overgang van consumenten naar online winkelen, combineren steeds meer consumenten hun producten met hun sociale media. Dankzij websites als TikTok en Instagram is de definitie van social media veranderd.

Deze sites hebben veel functies geïntroduceerd waarmee klanten producten rechtstreeks van hun sociale media-accounts kunnen ontvangen. Aangezien veel klanten de lijst volgen n

Leave a Response