News

Quinton Reviews Controversy {Sep2022} Know the Incident Impact

Quinton Reviews Controversy

Mis oli tema viimane Twitteri sõnum?

Hiljutises eilses säutsus paljastas ta Nickelodeoni sitcomi Sam & Cat kauaaegse boi. See on viietunnine YouTube’i video, mis postitati tema kanalile nimega The Scandal of Sam & Cat. Ta postitas video lingi ja palus oma jälgijatel temaga liituda, kui ta sellest algusest lõpuni rääkis.

Kui suur on tema YouTube Live’i kasutajate arv?

Quinton Reviews Socialblade teatab, et selle kirjutamise ajal on sellel 744 000 inimest. Social Blade pakub juurdepääsu mis tahes kaubamärgi, sisulooja või striimija globaalsele analüüsile.

Quinton Kyle Hoover ehk Quinton Reviews on pärit Lowast Woodfordi maakonnast ja sündis 7. detsembril 1996. Ta ei ole üheski postituses oma perekonnast palju rääkinud, nii et me ei tea.

Quinton kogus kuulsust televisiooni- ja filmiarvustuste kaudu, eriti negatiivsest vaatenurgast. Ta alustas oma YouTube’i karjääri 2013. aastal eesmärgiga inimesi naerma ajada. Nii et ta teeb selliseid asju nagu komöödia, satiir ja kommentaarid.

Miks on Quinton Reviews vaidlused meedias?

Nagu me teame, tegi ta video eesmärgiga panna inimesi naerma ja nalja tegema videoga, mida paljud peavad solvavaks ja vägivaldseks. Mõned näited tema argumentidest on järgmised:

Veebiallikate sõnul oli Quinton 2018. aastal seotud mitme vaidlusega, kui ta veetis peaaegu minuti oma vihkamisest endise presidendiga rääkides. Paljud vaatajad võtsid selle teemast mööda ja üritasid presidenti mõnitada.

Midagi muud 2018. aasta lõpus, kui ta Twitteris Mumkey Jonesi kritiseeris; Hiljem kustutas ta säutsu ja vabandas Twitteris.

Veel üks näide Quintoni ebajärjekindlusest arvustuses on see, kus ta ütleb, et kõik on hullud James Rolfe’i pärast, mis on nagu öelda, et iga rassist üritab olla JonTron. Antud juhul ütlesid fännid, et see solvab JonTroni vaenu Destinyga ega peegeldanud tema rassismi. Siiski selgitas ta, et see nali peegeldas ausalt tema tundeid JonTroni vastu

Märkus: kogu teave kogutakse veebisaidilt.

Sulgemine:
Quinton Reviews on andekas YouTuber, kes on sündinud Ameerikas. Ta on tuntud selle poolest, et teeb oma sotsiaalmeedias naljakaid videoid ja räägib naeruväärselt. Aastaks 2022 on Quinton Reviews 25. Saate külastada Quinton Reviews kanalit, klõpsates siin.

Kas teate Quintoni arvustusi? Jäta kommentaar ja öelge meile, mida arvate meie Quintoni ülevaatest.

Leave a Response